Повечето хора са помислили, че рожденичката Оксана е украинка и са

...
Повечето хора са помислили, че рожденичката Оксана е украинка и са
Коментари Харесай

Оксана празнува рожден ден със светлинно шоу с дронове в Бургас и подпали мрежата

Повечето хора са помислили, че рожденичката Оксана е украинка и са изляли гнева си върху Украйна в мрежата, а тя се оказа рускиня.

Светлинно шоу с дронове, което се виждаше и в небето над Бургас, разбуни локалните духове и провокира много мнения. „ С днем рождением, Оксана “, изписваха светлините, споделя "

Повечето мнения обаче бяха отрицателни, разяснява изданието със страдание.

Повечето хора са помислили, че Оксана е украинка.

" Голяма част от българите, изключително по-младата, мъчно разграничава съветски от украински език. Затова не беше наясно рожденичката от Русия ли се е дотътрила да чества у нас, или е бежанка от Украйна, която вместо да рони сълзи, гуляе нашироко.

Тези, които я взеха за украинка, откровено се възмущаваха – ето защо харчат националната пара, дето им я даваме. Ние им отпускаме пари за самун и сирене, подаряваме им облекла втора ръка, пък те, вместо да кротуват в държавните бази, където ги настанихме, наемат дронове.

По-интелигентните, които схванаха, че Оксана е рускиня, също се възмутиха – стига с тези дурита и бушмени. Според книгата „ Бургаският диалект до 1989 година “ на Митко Иванов, „ дури “ е съкратена форма от „ селяндури “, а бушмените са изостанала от цивилизацията етническа група, живееща в пустинята Калахари, безобидно осмяна във кино лентата „ Боговете несъмнено са полудели “. Т.е. руснаците са едни диви селяци, които умират да се вършат на олигарси. ", написа Флагман.

А съгласно меродавен източник, Роксана е чествала празник в Равадиново с към трийсетина другари и близки. „ Елегантно, стилно празненство с доста приятни страсти за гостите, без пищност и надутост. Възпитани, културни и доста правилни хора на междинна възраст. Подарък-изненада от всички тях беше това шоу с дронове вместо обичайните фоерверки. “, написа изданието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР